fredag den 16. marts 2012

Twix

16 Twix

Kiksebund:
ca. 350g. mel
225g. smør
115g. sukker

Karamel:
250 g. smør
250 g. sukker
4 spsk. lys sirup
8 spsk. kondenseret mælk

Chokolade overtræk:
200 g. mælkechokolade

Kiksebund:
Rør sukker og smør sammen, og tilsæt mel lidt ad gangen. Beklæd en firkantet bageform med bagepapir, og pres dejen ned i formen. Bag kiksebunden ved 190 grader i ca. 20-30 minutter indtil den er gylden.

 
Karamel:
Lav karamellen imens kiksebunden køler af i formen. Smelt smør, sukker, sirup og den kondenseret mælk. Kog den i ca. 7-10 minutter, indtil den bliver tykkere. Hæld den over kiksebunden. Og lad det køle af.

Chokoladeovertræk:
Smelt chokoladen, og hæld den over karamellen. brug evt. en palet med buk, til at fordele chokoladen pænt med. Stil køligt indtil chokoladen har sat sig, og skær den ud.



3 kommentarer:

  1. Mums, mums, mums, - smager bare så godt . Genialt....

    SvarSlet
  2. Nej hvor ser det lækkert ud - den skal prøves!

    Hilsen Olga

    SvarSlet
  3. hvor stor form brug du søde.

    SvarSlet