Kiksebund:
ca. 350g. mel
225g. smør
115g. sukker
Karamel:
250 g. smør
250 g. sukker
4 spsk. lys sirup
8 spsk. kondenseret mælk
Chokolade overtræk:
200 g. mælkechokolade
Kiksebund:
Rør sukker og smør sammen, og tilsæt mel lidt ad gangen. Beklæd en firkantet bageform med bagepapir, og pres dejen ned i formen. Bag kiksebunden ved 190 grader i ca. 20-30 minutter indtil den er gylden.
Lav karamellen imens kiksebunden køler af i formen. Smelt smør, sukker, sirup og den kondenseret mælk. Kog den i ca. 7-10 minutter, indtil den bliver tykkere. Hæld den over kiksebunden. Og lad det køle af.
Chokoladeovertræk:
Smelt chokoladen, og hæld den over karamellen. brug evt. en palet med buk, til at fordele chokoladen pænt med. Stil køligt indtil chokoladen har sat sig, og skær den ud.
Mums, mums, mums, - smager bare så godt . Genialt....
SvarSletNej hvor ser det lækkert ud - den skal prøves!
SvarSletHilsen Olga
hvor stor form brug du søde.
SvarSlet