torsdag den 6. december 2012

Juleguf - Chokolade, knas og rosiner

 
30 chokolader
 
Chokolade, knas og rosiner:
165 g. lys chokolade
10 g. Rice krispies
60 g. rosiner
 
Chokolade, knas og rosiner:
Temperer chokoladen og bland Rice krispies og rosiner sammen med chokoladen. Fordel det i små silikone "chokolade" forme og vend de små chokolader ud, når de har sat sig.
 






 

4 kommentarer:

  1. Det var da et genialt brug af rice krispies, har jeg slet ikke tænkt på :)
    - Frida, http://bakedbyblondie.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
  2. Ja, og de er også rigtig lækre at bruge i "müslibarer" :-)

    SvarSlet
  3. De er blevet flot blanke! Hvilken chokolade foretrækker du at bruge?

    SvarSlet
  4. Hej.
    Jeg foretrækker klart Valrhona chokolade, men i dette tilfælde er det blot en Aldi chokolade, da det var hvad jeg lige havde i min skuffe :-)

    SvarSlet