søndag den 9. december 2012

Gingerbread cookies

ca. 18 stk. cookies

Gingerbread cookies:
100 g. smør
50 g. mørkt muscovadosukker
225 g. hvedemel
3/4 tsk. natron
2 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
4 spsk. gylden sirup
1 spsk. mørk/sort sirup

Royal icing:
1 bæger æggehvide
300 g. flormelis
1 tsk. citronsaft

Gingerbread cookies:
Smelt smør og sukker i en kasserolle, og tag det af varmen. Sigt mel, natron og krydderier i en skål og hæld smørblandingen heri. Tilsæt de to slags sirup, og rør det sammen. Saml dejen og kom plastfilm omkring og læg den i køleskab i ca. 30 min.
Rul dejen ud så den er ½ cm. tyk og udstik kagerne. Bag kagerne ved 190 grader i 7-8 minutter. Lad kagerne afkøle.

Royal icing:
Bland alle ingredienser sammen, og dekorer kagerne.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar