torsdag den 20. december 2012

Hvid chokolade med lakridssirup - Fyldte chokolader


14 chokolader

Hvid chokolade med lakridssirup:
150 g. hvid chokolade (Odense)
3,5 tsk. salt lakridssirup (Johan Bülow)
ca. 0,5 tsk. lakridspulver (Johan Bülow)

Hvid chokolade med lakridssirup:
Temperer eller smelt chokoladen. Hæld chokoladen i din chokolade form og hæld den ud igen (så du hermed danner en chokoladeskal). Man kan også pensle chokoladen i formen, hvis man ikke skal lave så mange. Men sørg for at gemme den chokolade du evt"hælder ud", da den skal bruges senere.
Lad chokoladeskallen størkne og hæld så 0,25 tsk. lakridssirup i hver skal. Tag den resterende chokolade som blev gemt og bland med lakridspulveret. Hæld nu chokoladen oven på siruppen, så chokoladen dækker siruppen.
Lad chokoladerne størkne før du fjerner dem fra formen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar