torsdag den 12. april 2012

Makron cupcakes


Ca. 15 cupcakes.

Cupcakes:
3 æg.
300 g. sukker
125 g. mel
125g. smeltet smør
50 g. hakket mandler
125 g. knuste makroner
1/4 tsk. mandelessens

Pynt:
Nutella (gerne hjemmelavet chokoladesmørepålæg)
Frysetørret jordbær


Cupcakes:
Æg og sukker piskes luftigt og hvidt. Sigt melet i og vend det forsigtigt. Makroner knuses og vendes i dejen. Smelt smørret, og kom det i dejen når det er lunt. Hak mandlerne og kom dem i dejen sammen med mandelessensen. Fordel dem i muffinforme, og bag em ved 180 grader i 15-20 minutter.
Fif: De er ved at være færdige når midten af kagen begynder at "falde sammen".
Pynt:
Pynt med nutella og frysetørrede jordbær. Men flødeskum og friske bær ville i den grad også klæde kagerne <3




50 g. hakkede mandler
50 g. hakket chokolade
æg og sukker blandes, mel blandes i, makroner smuldres og hældes i. Margarinen smeltes og kommes i, må gerne kommes i varm. Til slut tilsættes evt chokolade og nødder og lidt mandelessens. Bagesi oven 180 grader i ca 17 min.

2 kommentarer: