12 stk. påskeæg
Lakridsmarcipan:
180 g. marcipan
4 tsk. salt lakridssirup
1 tsk. lakridspulver
Overtræk:
150 g. hvid chokolade (tempereret)
Pynt:
Lakridspulver
Lakridsmarcipan:
Ælt marcipan, lakridssirup og lakridspulver sammen. Og del dem op i 12 lige store stykker. De skal gerne veje omkring 15 gram hver. Rul dem til æg.
Jeg brugte disse to lakridsprodukter (Bülow)
Det er påskeæggene til venstre der er med lakrids
Overtræk:
Temperer den hvide chokolade og overtræk påskeæggene. Pynt til sidst med lakridspulver.
Påskeæggene til højre poster jeg på et senere tidspunkt.
Uhm... hvor ser de lækre ud!
SvarSletHvilken hvid chokolade bruger du?
Marianne
Mange tak :)
SvarSletJeg bruger en chokolade fra Aldi der hedder "Chateau". Den fungerer rigtig godt for mig, da de fleste chokolader bliver meget tykke under temperering.