mandag den 16. april 2012

Berliner cupcakes

14 stk cupcakes

Cupcakes:
2 æg
100 g. rørsukker
15 g. vaniljesukker
120 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl. mælk
25 g. smør
 
Fyld:
Hindbærsyltetøj
 
Topping:
Smeltet smør
Sukker
 
Cupcakes:
Pisk æg, sukker og og vaniljesukker tykt og skummende. Bland mel og bagepulver, og sigt det ned i æggemassen. Lun mælk og smør, og vend det i dejen. Fyld dejen i formene. Bag kagerne ved 180 grader i 12-15 minutter til de er gyldne. Lad kagerne køle af.
 
 
Fyld og topping:
Når kagerne er afkølet skæres toppen af. Skær næsten lodret og gem kage-toppen, da den skal bruges igen som låg. Fyld 2/3 syltetøj i, og skær det meste af kage-toppen så du kun bruger det øverste af toppen. Læg toppen7låget på igen. Dyp kagernes top i smelet smør og derefter i sukker.
 

 


 

2 kommentarer:

  1. Puha, din blog bliver et farligt bekendtskab kan jeg se med det samme!:) Det ser ret lækkert ud. Jeg tror aldrig, jeg har set en berline-cupcake før!

    SvarSlet