Cupcakes:
2 æg
100 g.
rørsukker
15 g.
vaniljesukker
120 g. hvedemel
1 tsk.
bagepulver
1 dl. mælk
25 g. smør
Fyld:
Hindbærsyltetøj
Topping:
Smeltet smør
Sukker
Cupcakes:
Pisk æg, sukker og og vaniljesukker tykt og skummende. Bland mel og bagepulver, og sigt det ned i æggemassen. Lun mælk og smør, og vend
det i dejen. Fyld dejen i formene. Bag kagerne ved 180 grader i 12-15 minutter til de er
gyldne. Lad kagerne køle af.
Fyld og topping:
Når kagerne er afkølet skæres toppen af. Skær næsten lodret og gem kage-toppen, da den skal bruges igen som låg. Fyld 2/3 syltetøj i, og skær det meste af kage-toppen så du kun bruger det øverste af toppen. Læg toppen7låget på igen. Dyp kagernes top i smelet smør og derefter i sukker.
Puha, din blog bliver et farligt bekendtskab kan jeg se med det samme!:) Det ser ret lækkert ud. Jeg tror aldrig, jeg har set en berline-cupcake før!
SvarSletHaha... mange tak :)
SvarSlet