onsdag den 18. april 2012

Nutella


500 ml. nutella

Nutella:
125 g. mellemmørk chokolade
100 g. lys chokolade
2½ dl. piskefløde
50 g. hasselnødder
50 g. smør

Nutella:
Hasselnødder ristet i ovnen ved 220 grader i ca. 5 minutter. Afkøl nødderne, pil skallen af, og blend dem fint.



Alt chokoladen hakkes fint og kommes op i en stor skål. Piskefløden bringes i kog og tages af varmen. Halvdelen af den brandvarme fløde hældes direkte over den finthakkede chokolade - rør godt igennem.


Tilsæt mere og mere varm fløde mens der stadigt røres. Tilsæt smørret i små stykker mens der stadig røres. Tilsæt til sidst nøddemelet. Stil det i køleskabet i en beholder.
BONUS - Selvom den står i køleskab, bliver den ikke stenhård.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar