mandag den 2. april 2012

Lakrids påskeæg


Endnu en lakrids opskift herfra. Holder så meget af lakrids, så kan sgu ikke lade være :)

12 stk. påskeæg
Lakridsmarcipan:
180 g. marcipan
4 tsk. salt lakridssirup
1 tsk. lakridspulver

Overtræk:
150 g. hvid chokolade (tempereret)

Pynt:
Lakridspulver

Lakridsmarcipan:
Ælt marcipan, lakridssirup og lakridspulver sammen. Og del dem op i 12 lige store stykker. De skal gerne veje omkring 15 gram hver. Rul dem til æg.

 
 Jeg brugte disse to lakridsprodukter (Bülow)
Det er påskeæggene til venstre der er med lakrids
Overtræk:
Temperer den hvide chokolade og overtræk påskeæggene. Pynt til sidst med lakridspulver.


Påskeæggene til højre poster jeg på et senere tidspunkt.

2 kommentarer:

  1. Uhm... hvor ser de lækre ud!

    Hvilken hvid chokolade bruger du?

    Marianne

    SvarSlet
  2. Mange tak :)
    Jeg bruger en chokolade fra Aldi der hedder "Chateau". Den fungerer rigtig godt for mig, da de fleste chokolader bliver meget tykke under temperering.

    SvarSlet