torsdag den 8. marts 2012

Hindbær-marcipan cupcakes


Cupcakes:
2 æg
100 g. rørsukker
15 g. vaniljesukker
120 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl. mælk
25 g. smør
50 g. revet marcipan
Hindbær (så mange du har lyst til)

Hvid chokolade-hindbærcreme:
1 dl. piskefløde
200 g. hvid chokolade
1 dl. mosede hindbær

Hvid chokolade-hindbærcreme:
Hak chokoladen fint. Bring fløden i kog og smelt chokoladen i den varme fløde. Stil cremen på køl (gerne natten over). Når cremen er blevet godt kold, piskes cremen. Tilsæt til slut mosede hindbær og pisk cremen igennem.

Cupcakes:
Pisk æg, sukker og og vaniljesukker tykt og skummende (jeg har brugt min yndlings fra Urtekram).


Bland mel og bagepulver og sigt det ned i æggemassen. Lun mælk og smør, og vend det i dejen. Riv marcipanen og vend det i dejen. Fyld dejen i formene og pres hindbær ned i dejen. Bag kagerne ved 180 grader i 12-15 minutter til de er gyldne. Lad kagerne køle af inden du pynter dem.


Pynt kagerne med cremen når de er afkølet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar