fredag den 14. september 2012

Peanutbutter Cupcakes

ca. 12 cupcakes

Peanutbutter Cupcakes:
150 g. mel
1 tsk. bagepulver
125 g. smør
150 g. brun farin
1 tsk. vaniljeekstrakt
165 g. cremet/fin peanutbutter
1 stort æg
110 ml. mælk

Peanut Buttercreme:
200 g. smør
400 g. flormelis
3 spsk. mælk
115 g. cremet/fin peanutbutter

Peanutbutter Cupcakes:
Sigt mel og bagepulver i en skål. Rør smør, brun farin og vanilje i en skål, indtil det er luftigt. Tilsæt peanutbutter og rør igen. Tilsæt herefter ægget. Vend mel og bagepulver i dejen skiftevis med mælken. Fordel dejen i forme, og bag kagerne ved 180 grader i 20-25 minutter. Lad kagerne køle af.

Peanut Buttercreme:
Rør smørret cremet og luftigt. Sigt halvdelen af flormelisen og rør godt. Tilsæt herefter den anden halvdel sammen med mælken og rør i ca. 5 minutter. Vend forsigtigt peanutbutter i og hæld cremen i en sprøjtepose med den ønskede tyl. Jeg har brugt en stjernetylle. Pynt kagerne med peanut buttercreme og peanuts.2 kommentarer:

  1. De ser lækre ud. Har tit overvejet om jeg skulle kaste mig ud i peanut butter cupcakes, men igen så kan jeg ikke lade være med at tænke at det ikke rigtigt passer i kage. Det smager jo virkelig meget af peanuts hehe.

    SvarSlet
  2. De smager super godt de her. Men hvis du synes det blir for meget kan du jo altid lave en chokoladecreme i stedet for peanut buttercreme, eller lave chokoladecupcakes med peanut buttercreme :-)

    SvarSlet