Pebermyntefyld:
100 g. hvid chokolade
½ dl. fløde
6 dråber pebermynteolie
Lidt grøn farve
Mørk chokolade:
200 g. mørk chokolade
Pebermyntefyld:
Hak chokoladen og læg det i en skål. Varm fløden og hæld den over chokoladen. Tilsæt pebermynteolie og evt. farve. Stil det i køleskabet med noget husholdningsfilm og lad det "sætte sig" til næste dag. Pisk fyldet let op og hæld det i en sprøjtepose med en lille rund tyl.
Mørk chokolade:
Temperer eller smelt chokoladen. Hæld chokoladen i din chokolade form og hæld den ud igen (så du hermed danner en chokoladeskal). Man kan også pensle chokoladen i formen, hvis man ikke skal lave så mange. Men sørg for at gemme den chokolade du evt. "hælder ud", da den skal bruges senere.
Lad chokoladeskallen størkne og sprøjt pebermyntefyld i hver skal. Tag den resterende chokolade som blev gemt og hæld over fyldet.
Lad chokoladerne størkne før du fjerner dem fra formen.
Hvor ser de flotte ud, blanke og jævne (:
SvarSletMvh Anna
Mange tak Anna :)
SvarSletHvilken chokolade hhv mørk, lys og hvid bruger du til skallen? Og hvordan tempererer du?
SvarSletJeg bruger Odense chokolade både til mørk og hvid.
SvarSletPrøv at søge på temperering af chokolade, da det er lidt langt at foreklare. Håber det er ok ;-)
Jeg har en forklaring på min blog om at temperere chokolade (:
SvarSlethttp://www.annaskage.com/2012/11/om-at-smelte-og-temperere-chokolade.html
mvh Anna