24 stk.
Hindbærfyld:
80 g. hvid chokolade
80 g. hindbær
15 g. honning
10 g. smør
1,5 tsk frysetørret hinbær pulver
Hvid chokolade:
200 g. hvid chokolade
Hindbærfyld:
Bring langsomt hindbær og honning i kog. Hak chokoladen, og kom den i en skål.
Hæld hindbærmassen i chokoladen og rør. Køl massen ned til 40 grader og tilsæt smørret i små stykker. Tilsæt hindbærpulveret og afkøl massen.
Hvid chokolade:
Temperer eller smelt chokoladen. Hæld chokoladen i din chokolade form og hæld
den ud igen (så du hermed danner en chokoladeskal). Man kan også pensle
chokoladen i formen, hvis man ikke skal lave så mange. Men sørg for at gemme den
chokolade du evt. "hælder ud", da den skal bruges senere.
Lad
chokoladeskallen størkne og sprøjt hindbærfyld i hver skal. Tag den
resterende chokolade som blev gemt og hæld over fyldet.
Lad chokoladerne
størkne før du fjerner dem fra formen.
ejjj, har faktisk gået og leget med tanken om en sød hvid chokolade/hindbær mundfuld, men dog slog mig vidst her ;) det ser dog rigtig godt ud!
SvarSlet- Frida, http://bakedbyblondie.bloggersdelight.dk/
Hej Frida.
SvarSletMange tak. Hvid chokolade og hindbær er et sikkert match :-) Ha' en god aften.
Hej Rikke
SvarSletBruger du en silikoneform eller en hård plastform?
Hilsen Camilla
Hej Camilla.
SvarSletJeg bruger altid silikoneforme :-)
Vh. Rikke