onsdag den 1. maj 2013

Mazarincupcakes med rabarber


10 stk.

Mazarincupcakes med rabarber:
125 g. blødt smør
125 g. sukker
125 g. marcipan
2 æg (stuetemperatur)
50 g. mel
smør + mel til formen
200 g. rabarber
50 g. rørsukker
½ vaniljestang

Mazarincupcakes med rabarber:
Pisk smør og sukker luftigt. Riv marcipanen groft, og hæld den i sukkermassen. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk dejen. Tilsæt mel og rør dejen sammen. Fordel massen i 10 smurte forme. Skær rabarberne i skiver og vend dem i rørsukker og vaniljekorn. Fordel dem i formene, og bag kagerne ved 175 grader i ca. 20-25 minutter (eller indtil man kan stikke en tandstik i kagerne - og der ikke hænger dej ved).





2 kommentarer:

  1. Jaa, rabarber! Jeg skal (meget) snart have fat i nogen :) De her cupcakes virker rigtig lækre, mon en crumble top ikke ville klæde dem? Selvom de muligvis ikke engang behøver mere ;)
    - Frida, http://www.bakedbyblondie.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  2. Toppen på disse cupcakes bliver sprøde og nærmest karameliseret (pga. marcipanen), men det lyder helt sikkert spændende med en crumble top :-)

    SvarSlet