lørdag den 12. januar 2013

Knækbrød


1 Bageplade - ca. 15-20 stk.

Knækbrød:
1,5 dl. græskarkerner
1,5 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. havregryn
3 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk salt (Læsø)
2 dl. vand
1,25 dl. olie

Knækbrød:
Rør græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, havregryn. hvedemel, bagepulver og salt sammen i en en skål. Tilsæt vand og olie, og rør. Dejen skal været let klistret. Tag en bageplade og læg et stykke bagepapir, og hæld dejen ovenpå. Tag herefter et til stykke bagepapir og læg det ovenpå dejen. Rul dejen ud med en kagerulle, eller brug dine håndflader til at presse dejen ud med. Fjern det øverste bagepapir og marker med en kniv hvilken form dine knækbrød skal have - Så er det nemmere at knække dem efter bagningen. Bag knækbrødene i 15-20 minutter ved 200 grader.







2 kommentarer:

  1. Mmh det bare godt (: sjovt jeg har også lige lavet knækbrød den anden dag!(;

    SvarSlet
  2. Det er super nemt, og så smager de bare godt :-)

    SvarSlet