mandag den 14. januar 2013

Nye Bøger
Bøger kan jeg aldrig få nok af. Jeg elsker at blive inspireret og prøve nye opskrifter. Så da jeg for nylig fik disse bøger, tænkte jeg at jeg ville vise jer dem og udpege en opskrift fra hver bog som jeg vil afprøve i 2013.
Der er jo masser af lækre og inspirerende opskrifter i bøgerne, men jeg vil holde det simpelt med en enkelt opskrift.
Jeg har en kæmpe respekt for Claus Meyer, han har virkelig styr på sine ting. Den mand kan jo alt? Og har en kæmpe viden. Jeg er i hvert fald vældig glad for de to bøger af ham.

 Claus Meyer - "Chokolade" s.133

Jeg har valgt denne fantastiske "Chokoladebavaroise med appelsin" da den ser fuldstændig uimodståelig ud. Jeg elsker kager med mousse og denne ser ekstra lækker ud.

The Hummingbird Bakery - "Kagedage" s. 16

Jeg har længe haft lyst til at prøve at lave Whoppie Pies. Så da jeg så denne "Whoopie Pie med chokolade" vidste jeg med det samme, at jeg var nød til at prøve denne opskrift. De ser så gode ud!

Claus Meyer - "Meyers Kager" s. 134

Mmmm... Havtorn! Ja, faktisk elsker jeg alle syrlige frugter og bær - og havtorn er ingen undtagelse. Jeg kan kun forestille mig at denne "Tærte med havtorn" smager lige godt som den ser ud. Den ser så frisk, blød og sprød ud. Jeg glæder mig.

Hvad har I tænkt jer at bage i 2013?

2 kommentarer:

  1. Lutter gode valg. Gad da egentlig godt være kagesmager hos dig. :-D

    SvarSlet
  2. Jeg har rigtig mange ting på min liste, men er allerede godt igang med den :) Vil specielt gerne lave Mette Blomsterbergs pekantærte, og så noget lækkert med hhv. kanel og kondenseret mælk.. har endda lavet en "to-do" liste på min blog ;)
    - Frida, http://bakedbyblondie.bloggersdelight.dk

    SvarSlet