mandag den 7. januar 2013

Hvid chokolade med hindbærfyld

24 stk.

Hindbærfyld:
80 g. hvid chokolade
80 g. hindbær
15 g. honning
10 g. smør
1,5 tsk frysetørret hinbær pulver

Hvid chokolade:
200 g. hvid chokolade

Hindbærfyld:
Bring langsomt hindbær og honning i kog. Hak chokoladen, og kom den i en skål.
Hæld hindbærmassen i chokoladen og rør. Køl massen ned til 40 grader og tilsæt smørret i små stykker. Tilsæt hindbærpulveret og afkøl massen.

Hvid chokolade:
Temperer eller smelt chokoladen. Hæld chokoladen i din chokolade form og hæld den ud igen (så du hermed danner en chokoladeskal). Man kan også pensle chokoladen i formen, hvis man ikke skal lave så mange. Men sørg for at gemme den chokolade du evt. "hælder ud", da den skal bruges senere.
Lad chokoladeskallen størkne og sprøjt hindbærfyld i hver skal. Tag den resterende chokolade som blev gemt og hæld over fyldet.
Lad chokoladerne størkne før du fjerner dem fra formen.



4 kommentarer:

  1. ejjj, har faktisk gået og leget med tanken om en sød hvid chokolade/hindbær mundfuld, men dog slog mig vidst her ;) det ser dog rigtig godt ud!
    - Frida, http://bakedbyblondie.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  2. Hej Frida.
    Mange tak. Hvid chokolade og hindbær er et sikkert match :-) Ha' en god aften.

    SvarSlet
  3. Hej Rikke
    Bruger du en silikoneform eller en hård plastform?
    Hilsen Camilla

    SvarSlet
  4. Hej Camilla.
    Jeg bruger altid silikoneforme :-)
    Vh. Rikke

    SvarSlet