ca. 12 cupcakes
Peanutbutter Cupcakes:
150 g. mel
1 tsk. bagepulver
125 g. smør
150 g. brun farin
1 tsk. vaniljeekstrakt
165 g. cremet/fin peanutbutter
1 stort æg
110 ml. mælk
Peanut Buttercreme:
200 g. smør
400 g. flormelis
3 spsk. mælk
115 g. cremet/fin peanutbutter
Peanutbutter Cupcakes:
Sigt mel og bagepulver i en skål. Rør smør, brun farin og vanilje i en skål, indtil det er luftigt. Tilsæt peanutbutter og rør igen. Tilsæt herefter ægget. Vend mel og bagepulver i dejen skiftevis med mælken. Fordel dejen i forme, og bag kagerne ved 180 grader i 20-25 minutter. Lad kagerne køle af.
Peanut Buttercreme:
Rør smørret cremet og luftigt. Sigt halvdelen af flormelisen og rør godt. Tilsæt herefter den anden halvdel sammen med mælken og rør i ca. 5 minutter. Vend forsigtigt peanutbutter i og hæld cremen i en sprøjtepose med den ønskede tyl. Jeg har brugt en stjernetylle. Pynt kagerne med peanut buttercreme og peanuts.
De ser lækre ud. Har tit overvejet om jeg skulle kaste mig ud i peanut butter cupcakes, men igen så kan jeg ikke lade være med at tænke at det ikke rigtigt passer i kage. Det smager jo virkelig meget af peanuts hehe.
SvarSletDe smager super godt de her. Men hvis du synes det blir for meget kan du jo altid lave en chokoladecreme i stedet for peanut buttercreme, eller lave chokoladecupcakes med peanut buttercreme :-)
SvarSlet