Ca. 12 cupcakes
Kokos Cupcakes:
220 g. mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
Skal af 1 lime (økologisk)
70 g. kokosmel
110 g. smør (smeltet)
1 tsk. honning
130 g. sukker
175 ml. kokosvand
175 ml. mælk
Lime Buttercreme:
120 g. smør (stuetemperatur)
500 g. flormelis
1 tsk. vaniljeekstrakt
Skal af ½ lime (økologisk)
2 tsk. limejuice/saft
1 spsk. mælk
Kokos Cupcakes:
Varm ovnen til 180 grader. Sigt mel, bagepulver og natron i en skål. Tilsæt fintrevet limeskal og kokosmel. Rør smeltet smør, honning og sukker sammen i en skål, og tilsæt kokosvand og mælk. Rør det indtil det er ensartet. Tilsæt de tørre ingredienser og rør det forsigtigt sammen. Fordel dejen i forme og bag dem i 20-25 minutter. Lad dem køle af.
Lime Buttercreme:
Rør smørret luftigt i et par minutter. Sigt halvdelen af flormelisen i, og rør godt. Tilsæt resten af flormelisen, limeskal, limejuice/saft, mælk og vanilje, rør ved lav hastighed indtil det er blandet sammen. Skru nu op på medium hastighed og rør i 4-5 minutter. Spred buttercremen ud på kagerne, og dyp dem til sidst i kokosmel og pynt med tynde lime skiver.
Som kokos-elsker er jeg meget interesseret i disse kager :)
SvarSletMen kokosvand - ikke kokosmælk? Hvor fås det henne?
Skønt....Kokosvand kan fås hos diverse helsebutikker. Det er vand fra de umodne kokosnødder. Jeg har brugt dem der hedder Cocowell.
SvarSletVh. Rikke