ca. 20 stk.
Majsgryn-pandekager:
160 g. mel
½ tsk. salt
1 spsk. bagepulver
½ tsk. natron
3,25 dl. vand
130 g. majsgryn
2 spsk. brun farin
2 æg
2,5 dl. kærnemælk
2 spsk. smør
Pynt:
Chokoladesovs
Hasselnødde-crumble
Bananer
Majsgryn-pandekager:
Sigt mel, salt, bagepulver og natron i en skål. Stil skålen til side.
Kog vandet og hæld det i en stor skål sammen med majsgrynene og rør grundigt indtil det bliver lunkent og ensartet. Kom herefter brun farin i, og rør. Stil skålen til side.
Pisk æg indtil de er lyse og luftige, og rør kærnemælken i.
Rør halvdelen af mel-blandingen i skålen med majsgryn, rør herefter æggemassen, og så resten af mel-blandingen. Smelt smørret og rør det i. Steg pandekagerne i smør og server med chokoladesovs, bananer og hasselnødde-crumble.
Majsgryn-pandekager:
160 g. mel
½ tsk. salt
1 spsk. bagepulver
½ tsk. natron
3,25 dl. vand
130 g. majsgryn
2 spsk. brun farin
2 æg
2,5 dl. kærnemælk
2 spsk. smør
Pynt:
Chokoladesovs
Hasselnødde-crumble
Bananer
Majsgryn-pandekager:
Sigt mel, salt, bagepulver og natron i en skål. Stil skålen til side.
Kog vandet og hæld det i en stor skål sammen med majsgrynene og rør grundigt indtil det bliver lunkent og ensartet. Kom herefter brun farin i, og rør. Stil skålen til side.
Pisk æg indtil de er lyse og luftige, og rør kærnemælken i.
Rør halvdelen af mel-blandingen i skålen med majsgryn, rør herefter æggemassen, og så resten af mel-blandingen. Smelt smørret og rør det i. Steg pandekagerne i smør og server med chokoladesovs, bananer og hasselnødde-crumble.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar