fredag den 22. november 2013

Snickers squares


15-20 stk. Snickers squares

Kiksebund:
ca. 260 g. mel
170 g. smør
85 g. sukker

Karamel:
200 g. smør
200 g. sukker
3 spsk. lys sirup
6,5 spsk. kondenseret mælk

Peanuts:
175 g. salte peanuts

Chokolade overtræk:
180 g. mælkechokolade

Kiksebund:
Rør sukker og smør sammen, og tilsæt mel lidt ad gangen. Beklæd en firkantet bageform med bagepapir, og pres dejen ned i formen. Bag kiksebunden ved 190 grader i ca. 20-30 minutter indtil den er gylden.

Karamel:
Lav karamellen imens kiksebunden køler af i formen. Smelt smør, sukker, sirup og den kondenseret mælk. Kog den i ca. 7-10 minutter, indtil den bliver tykkere. Hæld den over kiksebunden. Og lad det køle af.

Peanuts:
Drys peanuts over karamellen og afkøl.

Chokoladeovertræk: Smelt chokoladen, og hæld den over nødderne. Stil den køligt indtil chokoladen har sat sig, og skær den ud. Pynt evt. med hakkede peanuts.





4 kommentarer:

  1. Uhm nammenam!

    Hvilken størrelse form har du brugt?

    SvarSlet
  2. En meget lækker kage og et godt alternativ til en kiksekage her i juletiden :-)
    Vi ønsker dig en dejlig dag.
    Maria & Tina
    "En verden af kunst"

    SvarSlet
  3. Det er lækkert at se .. Du gjort det med så meget perfektion.

    Hilsen
    Bindia
    Indisk Mad

    SvarSlet