fredag den 22. november 2013
Snickers squares
15-20 stk. Snickers squares
Kiksebund:
ca. 260 g. mel
170 g. smør
85 g. sukker
Karamel:
200 g. smør
200 g. sukker
3 spsk. lys sirup
6,5 spsk. kondenseret mælk
Peanuts:
175 g. salte peanuts
Chokolade overtræk:
180 g. mælkechokolade
Kiksebund:
Rør sukker og smør sammen, og tilsæt mel lidt ad gangen. Beklæd en firkantet bageform med bagepapir, og pres dejen ned i formen. Bag kiksebunden ved 190 grader i ca. 20-30 minutter indtil den er gylden.
Karamel:
Lav karamellen imens kiksebunden køler af i formen. Smelt smør, sukker, sirup og den kondenseret mælk. Kog den i ca. 7-10 minutter, indtil den bliver tykkere. Hæld den over kiksebunden. Og lad det køle af.
Peanuts:
Drys peanuts over karamellen og afkøl.
Chokoladeovertræk: Smelt chokoladen, og hæld den over nødderne. Stil den køligt indtil chokoladen har sat sig, og skær den ud. Pynt evt. med hakkede peanuts.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Uhm nammenam!
SvarSletHvilken størrelse form har du brugt?
20 x 20 cm.
SvarSletEn meget lækker kage og et godt alternativ til en kiksekage her i juletiden :-)
SvarSletVi ønsker dig en dejlig dag.
Maria & Tina
"En verden af kunst"
Det er lækkert at se .. Du gjort det med så meget perfektion.
SvarSletHilsen
Bindia
Indisk Mad