søndag den 26. februar 2012

Othello

 
Bunde:
3 lagkagebunde

Fyld 1:
Hindbær syltetøj

Fyld 2:
Kagecreme

Pynt:
Overtræksmarcipan
Chokoladeknapper til smeltning

Kagecreme:
4 past. æggeblommer
140 g. sukker
4 husblas
1 vaniljestang
½ l. piskefløde

Kagecreme:
Æggeblommer, vanilje og sukker piskes hvidt og luftigt. Udblød imens husblassen i koldt vand i ca. 10 minutter. Vrid vandet fra og læg det i en lille skål, og smelt den ved at overhælde en smule kogende vand i skålen mens der røres. Rør husblassen i æggemassen. Pisk fløden stiv og vend den forsigtig i æggemassen.

Opbygning:
Placer en springform (uden bund) på et lagkagefad. Læg plastik chartek rundt i kandten på springformen, og læg derefter den første bund i. Spred et tyndt lag hindbærsyltetøj på bunden, og put et lag kagecreme på. Læg den anden bund på og put endnu et lag kagecreme på. Og læg den sidste bund på, hvor man derefter tager noget sølvpapir som dækker hele kagen, og stiller den i køleskab (Gerne til dagen efter).
Tag kagen ud, og smør et tyndt lag flødeskum på hele kagen (så marcipanen sidder bedre fast).






Påfør marcipanen, og træk nænsomt ud i hvis marcipanen laver folder. Rul 2 lange og tynde pølser af marcipan og sno dem rundt om hinanden, disse placeres forneden af kagen. Smelt nogle chokoladeknapper og put det i et cornet og skriv løs på kagen:)
Sådan så den ud indeni

Ingen kommentarer:

Send en kommentar