ca. 12 stk.
Donut
dej:
3/4 kop mælk
3 spsk. smør
3 1/4 kop mel
1/3 kop sukker
½ tsk. salt
2,5 tsk. tørgær
2 store æg
1 tsk. vanilje
ekstrakt
Donut
dej:
Varm smør og mælk
(det skal ikke koge). Fjern gryden fra varmen.
Rør 2,5 kop mel,
sukker, salt og gær sammen på en køkkenmaskine ved lavt tempo. Hæld smør/mælk i
lidt ad gangen. Rør ved medium tempo i 2 minutter. Tilsæt æg og vanilje, og rør
ved medium tempo i 2 minutter. Tilsæt det resterende mel og rør i 1 minut. Sæt
dejen til hævning i 45 minutter med et klæde over.
Når dejen har hævet, deles den op i 12 lige store dele (afhængig af hvor store man kan lide dem). Rul delene ud til pølser, og sno pølsen om sig selv.
Lad dem efterhæve i 30 minutter med et klæde over. Varm olien op,
og frituresteg dine twisted donuts. De skal være let gyldne. Drys flormelis over og spis dem.
Og så fandt man sig lige en ny blog så bare må følges! Hvor er denne blog dog inspirerende! Jeg må jo bare følge dig :)
SvarSletGod weekend!
Julia - kreagrotten.blogspot.dk
Ih... sikke en skøn kommentar, mange tak Julia. Dejligt du kan lide min blog :)
SvarSlet